• 0342 317 20 97

FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİ GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI KONFERANSINDA

“30. Vergi Haftası” etkinlikleri kapsamında fakültemiz öğrencilerine yönelik “Gelir İdaresi Başkanlığında Mükellef Odaklı Yaklaşım ve Kariyer İmkânları” isimli konferans düzenlendi.

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Halil TEKİN’in sunumlarıyla gerçekleşen konferansta, Gelir İdaresi Başkanlığının tarihsel gelişimi, görevleri, teşkilatlanma modeli, insan kaynakları, istihdam edilen unvanlar gibi konular hakkında bilgiler verilerek Gelir İdaresi Başkanlığının kariyer fırsatları anlatıldı. Ayrıca "Gelir Uzmanlığı ve Devlet Gelir Uzmanlığı" mesleğinin katılımcılara tanıtılmasında; KPSS süreci, mesleğe giriş, yetiştirilme, yeterlilik sınavı, uzmanlığa atanma, kurum içi yükselme imkânları gibi konularda ayrıntılı bilgiler verildi.

Çok sayıda öğrencinin katıldığı ve yoğun ilgi gösterdiği konferansa, Dekanımız Prof. Dr. Selim ERDOĞAN, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine KOBAN, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Rüstem YANAR, Dr. Öğr. Üyesi Mesut ŞÖHRET, Maliye Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yusuf BOZGEYİK katılım sağlamıştır.

Katılımcı öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle interaktif bir ortamda devam eden ve yaklaşık iki saat süren konferans, öğrencilerden gelen soruların Vergi Dairesi Başkanı ile Grup Müdürleri tarafından cevaplandırılması ile sona erdi.

http://habermerkezi.gantep.edu.tr/?p=53789